Cross-Flow Ultrafiltration Fractions of a Cold Aqueous Extract of the Shiitake Culinary-Medicinal Mushroom, Lentinus edodes (Agaricomycetes), Exhibit Apoptosis in Tumor Cells

Autor(en): Sari, Miriam
Toepler, Katharina
Nickisch-Hartfiel, Anna
Teusch, Nicole 
Hambitzer, Reinhard
Stichwörter: Lentinan; Mushroom; Cytotoxicity; Edible mushroom; Biochemistry; Biology; Food science; In vitro; Chromatography; Basidiomycota; Glucan; Organic chemistry; Chemistry; Lentinus; Ultrafiltration (renal); Botany; Agaricomycetes; Aqueous solution; Polysaccharide
Erscheinungsdatum: 2018
Volumen: 20
Ausgabe: 11
Startseite: 1107
Seitenende: 11119
DOI: https://doi.org/10.1615/intjmedmushrooms.2018028980

Zur Langanzeige

Seitenaufrufe

1
Letzte Woche
0
Letzter Monat
0
geprüft am 01.06.2024

Google ScholarTM

Prüfen

Altmetric